//
you're reading...
Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

Kunderne er begyndt at kræve flere bæredygtige aspekter være konstrueret til deres projekter ikke bare for PR, men fordi det gør en god forretning fra en facilities management og INANSIEL synspunkt. Med den fortsatte stigning i udgifter til energi, LEED tilgange til bygninger kan have en hurtig tilbagebetalingstid
øget FØRSTE omkostninger og fortsatte driftsbesparelser. Bæredygtige tilgange til at designe, kan også bruges til at rekruttere og fastholde de bedste af en generation, der viser miljøet som en høj prioritet. han indflydelse på design uddannelse er klart: bæredygtighed er her i lang tid, arkitekter, og vi skal forberede vores kandidater på dette område.
Robert J. Krikac, IDEC

Arkitekter

> Vi som designere har mulighed for at ændre retningen af den globale opvarmning. han bygninger og interiører, som vi designer er væsentlige bidragydere til landill affald, luftkvalitet, vandkvalitet og forbrug, forurening, energiforbrug grundet bygning operationer og energiforbrug på grund af fremstilling af materialer, der er nødvendige til byggeri.
Rachelle Schoessler Lynn, CID, ASID, LEED-AP, Allied medlem AIA
Betydningen af bæredygtigt design behandles igen i kapitel 4.
ETHIC AL STAND ARDS

Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

> Konsekvenserne af uetisk adfærd af politikere, erhvervsledere, sport tal, og mange andre er meget diskuteret i medierne. Forventes etisk adfærd fra alle medlemmer af vores samfund, men ikke altid forestående.
Etiske standarder hjælpe dem engageret i en speci fi c erhverv forstå, arkitekter, hvad der anses for rigtigt og forkert i udførelsen af arbejdet i erhvervet. I tilfælde af interiør design etiske standarder, er retningslinjer for udøverens arbejde relationer med kunder, andre interiør design fagfolk, arbejdsgivere, erhvervet i almindelighed og offentligheden.

Arkitekter

Interior design fagfolk, der of fi liate med en professionel forening er forpligtet til at overholde organisationens skriftlige kodeks for etiske standarder. Når de ikke, foreningen kan skride ind over for dem, og det gør ikke
tage etiske gebyrer let. Designere, der forbliver uafhængige forventes også at udøve deres virksomhed på en etisk måde, selv om de ikke kan oplades med etiske overtrædelser. Mange uetiske handlinger har retlige konsekvenser så godt.
Opfører etisk er ikke svært. Holde løfter til dem, du arbejder med og for, arkitekter, kun at tage arbejde, som du er erfaren og i stand til at udrette, overholder de love i din tilstand med hensyn til forretningspraksis af interiør design, og respekt for kunden, og andre

arkitekter

Arkitekter

er ikke vanskeligt opgaver. Disse er et udsnit af, hvad der udgør etisk adfærd. Hvad er svært, er stillet over for konsekvenserne, når man opfører sig på en uetisk måde, uanset om man er AF-fi liated med en indretning, faglig forening. Du kan læse de forskellige etiske vedtaget af indretningsløsninger organisationer ved at henvise til deres websteder (se “Interior Design Ressourcer” på side 297).
Privat opholdssted: hall bord og spejl. Greta Guelich, arkitekter, ASID, opfattelser Boligindretning Group LLC, Scottsdale, Arizona.
FOTO: MARK Boisclair

Arkitekter

Uddannelse og forskning
KA THERINE S. ANKERSON, IDEC, NC ARB certifie D
Universit Y NE BRA SK A-LINC OLN LINC OLN, NE BRA SK A
Hvad er dit design praksis eller forskning speciale?
> To områder af interesse har drevet min forskning. Først, forbedre undervisning og læring i indretning med en særlig vægt på at bruge teknologi og med stærke pædagogiske strategier til at skabe interaktive animationer og simuleringer. For det andet, at forbedre det byggede miljø for den aldrende individ ved at undersøge og skabe strategier for en støttende og beboelig hjem miljø.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Recent Comments

Archives

Categories

Advertisements
%d bloggers like this: