//
you're reading...
Arkitekter

Arkitekter københavn

Arkitekter københavn

Lindsay Sholdar, ASID
> Bæredygtigt design er en livsstil, og er kommet for at blive. Det afects alle aspekter af design og interiør og udvendige rum vi form. Jeg tror, arkitekter, ​​filosofi og kultur af bæredygtigt design er blevet implementeret i vores nation så hurtigt, fordi (1) vores børn blev undervist om det i folkeskolen og de ​​lærte deres forældre,
(2) det giver mening, og (3) vi ser allerede
virkningen af ​​det modsatte af bæredygtigt design i vores atmosfære og miljøer. Bæredygtigt design aspekter bør helt gennemsyre alle pensum i indretning uddannelse. Det bør være den eneste måde at designe fremtidens rum.
Stephanie Clemons, Ph.D., FASID, FIDEC

Arkitekter

Arkitekter københavn

Arkitekter

> Jeg har altid beklaget på den kategori af bæredygtigt design. Jeg tror, arkitekter, ​​at godt design sagens natur bør være bæredygtig. Men i øjeblikket er det ses som en kategori. Bæredygtigt design er kritisk, især da vi er forvaltere af så mange materialer, der går ind i et job. Det er en mulighed for designeren at have en undervisning rolle med kunder og uddanne dem på beneits af bæredygtige tilgange til indretning. Ikke kun de miljømæssige og sundhedsmæssige beneits, men de økonomiske beneits af grønne strategier. Det sætter en masse strøm i designerens hænder til at kunne vise et INANSIEL model af afkast af investeringen. isse samtaler, arkitekter, vi har om INANSIEL virkningen af ​​de mange diferent interiør design strategier tilføje enorm værdi for vores kunder.
Lisa Henry, ASID

Arkitekter

> Bæredygtigt design er meget vigtigt i branchen på nuværende og er lige ved at blive vigtige for offentligheden, så de bliver gjort opmærksom på konsekvenserne af deres valg af livsstil. I 20 år, kan den brummer er falmet lidt, arkitekter, men vil vokse sig stærkere i løbet af den nærmeste fremtid.
Sally D’Angelo, ASID, associeret medlem AIA
> Bæredygtigt design afects sundhed jorden og sundhed af mine klienter. Det er min pligt som en professionel indretningsarkitekt og et menneske at beskytte både.
Kristin King ASID

Arkitekter

> Inden for blot et par år, tror jeg, alle vores indretningsprojekter vil omfatte bæredygtige, grønne løsninger, fordi vi vil være mere opmærksomme på de problemer, arkitekter københavn, bedre uddannet, og vores kunder vil forvente det.
Robert Wright, FASID

Arkitekter

> Bæredygtigt design er virkelig ansvar for os alle. Vi har mulighed som designere at specificere produkter, der vil bidrage til grønnere bygninger. Men vi har også ansvaret for at virkelig tjekke de langsigtede efects på nogle af de produkter, som vi får at vide, er kun grøn til IND ud de ikke hurtigere og ender i landill med værre konsekvenser end et traditionelt produkt.
Melinda Sechrist, FASID

Arkitekter

> I 80’erne var det livscyklus design-Ser man på omkostningerne efects af vores interiør FFE (møbler,
blandinger eller materielle) beslutninger. Nu må vi
tage et bredere kig på efects af de valg, vi gør som de negative konsekvenser af menneskelige aktiviteter på miljøet er blevet klart. Især i USA, hvor vi stadig forbruge en uforholdsmæssig stor del af verdens ressourcer. Bæredygtighed er ikke et forbigående modefænomen, men er ved at blive en nødvendig tankegang for, hvordan vi går om vores liv og de ​​beslutninger, vi træffer om det byggede miljø. Det bliver mere almindeligt, at studerende og fagfolk til at være LEED-AP.

arkitekter

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Recent Comments

Archives

Categories

%d bloggers like this: