//
you're reading...
Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

Arkitekter

Shannon Ferguson Iida
> Bæredygtighed er en helt ny verden. Vi er vant til at rive ned og bare skabe ny. Til gavn for verden, er vi nødt til at begynde at kigge på alternative måder at genbruge materialer, arkitekter, vægge og møbler, på udkig efter måder at holde materialer fra landill og stadig give store løsninger til kunden. han er en tid, hvor kreativitet er virkelig kommer til at udfordre vores løsninger.
Colleen McCafferty, IFMA, USGBC, LEED-CI
> Kæmpe! Jeg har været tjener som supplement fakultet på flere New England skoler siden 2001 Jeg fortæller mine elever, at det er givet, arkitekter, at de skal designe for sikkerhedsforanstaltninger (IRE og bygningsreglementer), tilgængelighed (ADA og universelt design) og bæredygtighed. Vi har alle en etisk forpligtelse til at gøre alt, hvad vi kan, i design erhverv til at beskytte jorden for vores
børn og børnebørn. Bæredygtigt design er ikke
en specialitet, det er simpelthen et krav for alt design.
Lisa Whited, Iida, ASID, Maine Certified Indretningsarkitekt
> Vi er lige begyndt at føle konsekvenserne af bæredygtighed. Det er integreret i designprocessen. Nila Lesierwotz, FASID, arkitekter, Associate AIA
> Grønt design er ikke en aktuel modefænomen. Det er en filosofisk orientering og rummer et enormt potentiale for fremtidens indretning.

Arkitekter

Arkitekter

James Postell, Lektor, University of Cincinnati
> Bæredygtigt design er ved at blive mainstream og kunder er begyndt at tage varsel og bede designere til at designe deres rum med bæredygtige ressourcer hvor det er muligt uden at stresse deres budgetter.
Indretningsarkitekter kæmper for at IND bæredygtige produkter på samme tid producenter kæmper for at bestemme, hvordan at omdanne deres fremstilling og produkter til at blive bæredygtige. her er ingen standard midler til måling på dette tidspunkt, arkitekter, så den indretningsarkitekt største udfordring er at afgøre, hvilke produkter der er virkelig bæredygtig.

Arkitekter

Rita Guest, FASID
> Bæredygtigt design er noget, vi alle skal øve i alle aspekter af vores fag og vores personlige liv. Brug af materialer og produkter og skabe løsninger, der er bæredygtige og sunde giver mening for dine kunder og samfundet som helhed. En bæredygtig løsning bør omfatte levetidsomkostninger i både dollars og miljøbelastning. Designere nødt til at forstå virkeligheden i bæredygtigt design for at forblive levedygtig i dagens marked.

Arkitekter

Mary Knopf, ASID, Iida, LEED-AP
Restaurant: indgang. William Fred, ASID, Fred Design, Atlanta, Georgien.

Arkitekter

FOTO: CHRIS A. LITTLE
> Vi har en bydende nødvendigt at korrigere spiral af negative inluence mennesker har udøvet på
vores planet, og at træffe ansvarlige valg,
forbedre miljøet, i det mindste at gøre det ingen yderligere skade.
Katherine Ankerson, arkitekter, Idec NCARB Certificeret
Bæredygtigt design eller rettere bæredygtig livsstil er mere end bare en trend, det er en realitet, der bør diktere alle aspekter af alle erhverv ikke blot indretning. Vi har et stort ansvar for at overvinde, og vil snart forpligtelsen er indgået. Vi er alle bare nødt til at begå.

Arkitekter

Darcie Miller, NKBA, ASID Industri Partner, arkitekter, CMG
> Mit håb for vores fag, er, at bæredygtigt design vil blive standard og ikke undtagelsen. Som enkeltpersoner kan vi lave en lille diference, arkitekter, men som fagfolk har vi en unik mulighed for at uddanne vores kunder og offentligheden om konsekvenserne af skødesløse design beslutninger. Vi kan EFECT forandringer i retning af bæredygtighed på en meget større skala end de fleste. Vores ansvar er at beskytte hede, arkitekter, sikkerhed og velfærd ikke kun offentligheden, men af miljøet samt.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Recent Comments

Archives

Categories

Advertisements
%d bloggers like this: